pühapäev, 8. november 2020

AMD vs Intel

Mark Papermaster - AMD

Mark Papermaster on AMD tehnoloogia asepresident ning juht. Ta vastutab ettevõtte tehnilise suuna, toote arenduse, metoodika ning disaini eest. Samuti hoiab ta silma peal AMD IT teenuste ning taristu üle. Tema 35-aastane kogemus peegeldub tema juhtimisoskuses. Selle ajaga on toodetud mitmeid mikroprotsessoreid, telefone, servereid jne. Mark on samuti olnud Apple´i koosseisus, kus ta oli vastutatav IPod-i ja IPhone-i riistvara eest. Mina paigutaks ta nii juhi kui ka tugeva suhtleja alla. Selleks, et midagi toota on vaja tugevat tiimi, kes omavad õigeid oskuseid.




Ajay V. Bhatt - Intel

Ajay on tuntud tehnloog Intelis. Ta on demonstreerinud enneolematuid uuendusi süsteemiarhitektuuris ning -tehnikas. Ajay on välja mõelnud ja juhtinud mitmeid tehnoloogiaid, mis on kasutusel tänapäeval.
Nagu näiteks USB, USB Type-C, PCI Express, AGP jne. Oma tulemuste põhjal on teda aastatel 2012 ja 2013 premeeritud auhindadega. Ajay peegeldab nii juhti kui ka mentorit. 






Kasutatud allikad
https://www.amd.com/en/corporate/leadership-mark-papermaster
https://computermuseum.in/ajay-v-bhatt/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

QuadStick - lahendus tetrapleegiale

 Quadstick on liikumispuudega mõeldud isikule, kes saab selle seadmega arvutit kasutada. See on peamiselt nagu hiire eest, millega saab klik...