neljapäev, 17. detsember 2020

QuadStick - lahendus tetrapleegiale

 Quadstick on liikumispuudega mõeldud isikule, kes saab selle seadmega arvutit kasutada. See on peamiselt nagu hiire eest, millega saab klikkida, scrollida jne. QuadStick ise reklaamib ennast, kui mängukontrollerit, mis on mõeldud mänguritele, kes ei ole võimelised oma käsi kasutama. 

QuadStick FPS game controller

QuadStickil on mitu erinevat funktsiooni: JoySticki ehk huulikut sellel controlleril saab igale poole liigutada. Huulikul endal on veel kolm toru sisse ehitatud, mis võtavad sisendeid nagu, kas kasutaja puhub või tõmbab õhku nendest (oleneb ka kas tugevalt puhub või nõrgalt).

Ettevõte on loonud 3 erinevat QuadSticki: QuadStick Original game controller , QuadStick Singleton ja QuadStick FPS game controller

QuadSticki abil on kuulsust saanud Twitch.tv striimer RockyNoHands, kes on võimeline teenima elatist tänu selle seadme. Ta striimib pea iga päev ning tal on hulk toetajaid, kes motiveerivad teda.


Kasutatud allikad: 

https://www.quadstick.com/

https://www.youtube.com/watch?v=ZMvikz2cA-8&ab_channel=ShotCallersEsports

    

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

QuadStick - lahendus tetrapleegiale

 Quadstick on liikumispuudega mõeldud isikule, kes saab selle seadmega arvutit kasutada. See on peamiselt nagu hiire eest, millega saab klik...